Gespecialiseerde arbeider biologieTomato Masters is een tomatenkwekerij met 16ha serre. Van deze oppervlakte is er 10.6ha onbelicht en 5.65ha belicht, zo kan er het jaar rond tomaten geteeld worden.

Tomato Masters is een groeiend bedrijf dat steeds opzoek is naar nieuwe uitdagingen en continue verbetering. Zo zijn we de eerste in Belgiƫ en Nederland met LED-Toplight van Plessey en hebben we als eerste en enige een contract bij de Carrefour onder een specifiek KKC-label. Tomato Masters tracht ook zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen, zowel in de arbeid als in de teelt en zoekt ook daar steeds vernieuwing.

Om het bedrijf goed te laten draaien, is er een leidinggevend team van zeven bedrijfsleiders met elk hun eigen taak. Er zijn een dertigtal vaste arbeiders en een vijftigtal seizoenarbeiders in dienst.

Gespecialiseerde arbeider biologie

Functie-omschrijving

Jouw job bestaat uit het tijdig opsporen van plagen en schadelijke insecten. Wanneer je een plaag vaststelt, kan de bedrijfsleider beslissen om in te grijpen. Dan is het jouw taak om de biologische bestrijders in te zetten.

Je rijdt op een gewaskar door de planten en kijkt of er plaaginsecten aanwezig zijn. Je kent en herkent de plagen en hun schadebeeld al van in een vroeg stadium. Daarnaast help je ook met registratie.

Jouw profiel

Je kan nauwkeurig en zelfstandig werken. Je bent punctueel, streeft altijd naar het beste.

Uiteraard is ervaring in de glastuinbouw prachtig, maar ook voor een starter met de juiste talenten hebben wij mogelijkheden. Als je leergierig bent en bereid bent om je te ontwikkelen dan willen we je graag intern opleiding.

Ons aanbod

Wij bieden jou een voltijdse job als arbeider met een passend salaris.

Je komt terecht in een jong en dynamisch team.

Solliciteren?

Heb je ambitie voor deze job?
Stuur een mail met jouw CV naar alisa@tomatomasters.be.

Spreekt de vacature je aan, maar beschik je nog niet over de juiste kennis, ook dan nodigen we je uit om te reageren.
Interimkantoren en derde partijen

Deze vacature is enkel beschikbaar via Tomato Masters en de sollicitatie verloopt rechtstreeks met de verantwoordelijken van Tomato Masters.
Deze vacature is niet beschikbaar via een derde partij en mag dus niet worden overgenomen door interimkantoren. Wij willen aan deze partijen dan ook benadrukken dat het geen zin heeft om ons hierover te contacteren.