Specialist gewasbeschermingTomato Masters is een tomatenkwekerij met 16ha serre. Van deze oppervlakte is er 10.6ha onbelicht en 5.65ha belicht, zo kan er het jaar rond tomaten geteeld worden.

Tomato Masters is een groeiend bedrijf dat steeds opzoek is naar nieuwe uitdagingen en continue verbetering. Zo zijn we de eerste in België en Nederland met LED-Toplight van Plessey en hebben we als eerste en enige een contract bij de Carrefour onder een specifiek KKC-label. Tomato Masters tracht ook zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen, zowel in de arbeid als in de teelt en zoekt ook daar steeds vernieuwing.

Om het bedrijf goed te laten draaien, is er een leidinggevend team van zeven bedrijfsleiders met elk hun eigen taak. Er zijn een dertigtal vaste arbeiders en een vijftigtal seizoenarbeiders in dienst.

Specialist gewasbescherming

Functie-omschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor de gewasbescherming in de serre. Dit gebeurt met automatisch rijdende spuitkarren. Je krijgt instructies van de bedrijfsleider over wat er gesproeid moet worden, waar dit moet gebeuren en hoeveel product je telkens in de sproeiers moet doen.

Je meet zelf de juiste hoeveelheid gewasbeschermingsmiddel af en mengt het in de sproeiers. Je houdt rekening met welk deel van de planten er gesproeid moet worden en bedient zelf de hoogte van de spuitboom. Je houdt zelf bij tot waar je gesproeid hebt en je bent zelf verantwoordelijk voor het opladen van de batterijen van de sproeiers. Na gebruik reinig je de sproeiers en de spuitdoppen.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een fytolicentie.

Doordat je ’s avonds/’s nachts moet werken, is zelfstandigheid zeer belangrijk.

Je werkt nauwkeurig en correct. Je bent handig, hebt technisch inzicht en je kan probleemoplossend denken.

Ons aanbod

Wij bieden jou een voltijdse job als arbeider met een passend salaris.

Je werkt hoofdzakelijk ’s avonds en ‘s nachts. Wanneer er niet gesproeid moet worden, werk je overdag mee in de serre.

Solliciteren?

Heb je ambitie voor deze job?
Stuur een mail met jouw CV naar alisa@tomatomasters.be.
Interimkantoren en derde partijen

Deze vacature is enkel beschikbaar via Tomato Masters en de sollicitatie verloopt rechtstreeks met de verantwoordelijken van Tomato Masters.
Deze vacature is niet beschikbaar via een derde partij en mag dus niet worden overgenomen door interimkantoren. Wij willen aan deze partijen dan ook benadrukken dat het geen zin heeft om ons hierover te contacteren.