Onze producten

In 2023 maakte Tomato Masters voor het eerst de overstap naar de kweek van andere vruchtgroenten dan tomaat. Dit wordt gedaan zodat we onze klanten met een waaier van verschillende producten kunnen beleveren.

De nieuwe teelten dragen bij tot nieuwe uitdagingen op werkvlak, wat zorgt voor verse energie onder de werknemers. We groeien en verbreden als bedrijf en zien onze werknemers mee groeien in hun nieuwe vaardigheden. We tillen de bedrijfsorganisatie naar een hoger niveau door de komst van vele nieuwe handelingen en machines.

Dankzij de drie afgescheiden serre-afdelingen worden de verschillende gewassen netjes van elkaar gescheiden gehouden. Ook het verloop vanaf de oogst van de producten tot in de afgewogen bakken gebeurt in afzonderlijke installaties. Hierdoor blijft het mogelijk om zeer hygiënisch te werken en doen we aan risicospreiding op vlak van ziektes en plagen.

Trostomaten

Kubello | Tomato Masters
Intense | Tomato Masters

Gele paprika’s

Rode paprika’s

San Marzano | Tomato Masters
Flandria Elite | Tomato Masters

Komkommers

Afzet

Tomato Masters is lid van Coöperatie Hoogstraten cv, hét Belgische kwaliteitslabel voor groenten en fruit. Als coöperatieve vennootschap met een 300-tal leden, staat Coöperatie Hoogstraten cv in voor de verkoop en commercialisering van onder meer tomaten, aardbeien en paprika’s. De veiling probeert een goed aanbod aan te bieden voor zowel koper als producent.

Om nutteloze kilometers te vermijden en gegarandeerd een plukvers product aan te bieden, vragen we onze klanten om zelf hun tomaten op te halen bij ons.

Coöperatie Hoogstraten heeft bovendien het duurzaamheidskeurmerk ‘Responsibly Fresh’ verkregen en past zo duidelijk binnen ons MVO-beleid.